Lejeboliger

Overvejer du at flytte til en by, der har det hele? Så vælg Hadsten – en stationsby med hyggelige boligområder og mange erhvervsbygninger.

Vi tilbyder udlejning af forskellige lejeboliger i hyggelige områder i Hadsten. Her på siden finder du ledige lejeboliger i Æbleparken – et hyggeligt boligområde i udkanten af Hadsten by – og i Ågade, der ligger centralt i Hadsten.

Hadsten ligger tæt på Århus og Randers, og er desuden en stationsby, der gør det nemt at komme til og fra med offentlig transport. Hadsten er en by med mange muligheder. Det er både en hyggelig provinsby med butikker, men også et erhvervsområde med erhvervsbyggeri, hvor mange virksomheder har til huse.

Er du selv iværksætter eller ejer af en virksomhed, kan du i Hadsten derfor både finde en bolig i et erhvervsområde, men også flere erhvervslejemål, hvor mange af dem desuden er historiske og centralt placeret.

Hvis du ønsker bolig og arbejdsplads i samme by, er Hadsten derfor helt ideel for dig. Hos GP Ejendomme udlejer vi foruden lejeboliger også kontorlokaler, mødelokaler eller kontorpladser, der gør det muligt for dig at flytte din arbejdsplads til den hyggelige stationsby.

Æbleparken

Æbleparken 3 – 17 – 23
8370 Hadsten

Ågade

Ågade 49 – 55
8370 Hadsten