fbpixel

Det gamle bibliotek

På Egevej i Hadsten finder du byens gamle bibliotek. Hadsten Bibliotek blev indviet i 1984. I 2006 købte Gregers Petersen huset og indrettede det til IT-iværksætterhus. Den 6. maj 2008 markerede han husets 80 års dag ved at hænge en tavle op, der fortalte husets historie, som du kan se her til højre på siden.

Det er derudover tydeligt at se på husets smukke arkitektur, at bygningen har en lang historie bag sig. Det gamle bibliotek har derfor naturligvis også stor betydning for byen, og nu har du mulighed for at blive en del af bygningens historie. Vi har nemlig ledige lokaler til leje i Det gamle bibliotek på Egevej 3.

Bygningen, der har en fortid som bibliotek, er i dag et aktivt iværksætterhus og kontorfællesskab, der i øjeblikket har 3 virksomheder til huse.

Mangler din virksomhed nye erhvervslokaler, kan du finde dem her. GP Ejendomme udlejer også kontorpladser, mødelokaler og skrivebordpladser.

Hvis du derfor står og mangler et skrivebord for en dag, en permanent kontorplads til at udfri dine iværksætterdrømme eller et mødelokale til afholdelse af større eller mindre møder, kan du leje det i det gamle bibliotek af GP Ejendomme.

Lej din nye arbejdsplads i det gamle bibliotek og bliv en del af historien. Kontakt os i dag på 40 96 15 03.

Er du interesseret i et ledigt lejemål? Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig!

11 + 11 =

Faciliteter

På Egevej finder du en række fællesfaciliteter, som stilles til rådighed for husets beboere: 

  • Mødelokaler, som kan bookes via husets intranet
  • Fri internetforbindelse (100/100)
  • Adgang til centralt placeret fælles printer og kopimaskine 
  • Kaffe
  • El, vand og varme er inkluderet i huslejen
  • Rengøring er inkluderet i huslejen

Du finder Egevej her

Adresse: 

Egevej 3
8370 Hadsten

 

Egevej 3