fbpixel

Erhvervslejemål

Skal din arbejdsplads have nye lokaler? Står du og mangler det perfekte erhvervslejemål?

Hos GP Ejendomme udlejer vi et bredt udvalg af erhvervslejemål, der passer til dine behov og ønsker. Vores ledige erhvervslokaler ligger i Hadsten tæt på Randers og Århus. Hadsten er en stationsby, der gør det nemt at komme til og fra arbejdspladsen med offentlig transport.

Er du ejer af en virksomhed og har brug for nye erhvervslokaler, eller mangler du en skrivebordsplads eller et mødelokale for en enkelt dag, kan du finde det hos GP Ejendomme. Vi udlejer en række forskellige erhvervslejemål – både større kontorlokaler, mødelokaler og kontorpladser i kontorfællesskaber.

Lej et møde- eller konferencelokale, når du har brug for det. Skal I holde et møde udenbys, eller skal du som arbejdsgiver afholde en konference for dine medarbejdere, kan du leje et konference- eller mødelokale hos GP Ejendomme. Hos os finder du mødelokaler, der passer til dine specifikke behov og ønsker. Lej et lille mødelokale til dine intime erhvervsmøder eller et større konference- og mødelokale, når du skal afholde konference eller møde for en større forsamling.

Er du iværksætter eller på udkig efter en enkelt kontorplads frem for et helt kontorlokale, udlejer vi også kontorpladser i kontorfællesskaber. Der er mange fordele ved at leje en kontorplads fra et kontorfællesskab frem for almindelige kontorlokaler. Her får du nemlig et all inclusive kontor, hvor alt er inkluderet til en fast månedlig pris. På den måde kan du bruge din tid og kræfter på din forretning frem for på driften af kontorlokaler.

Find det erhvervslejemål, der matcher din virksomheds behov herunder.

Ågården

Ågade 61 – 97 – 99
8370 Hadsten

Banegården

Østergade 4
8370 Hadsten

Det gamle bibliotek

Egevej 3
8370 Hadsten

Østergade 2

8370 Hadsten